Home » Onze merken » Meatlove

MeatLove

MeatLove is een zeer kwalitatief merk gestoomde worsten en gestoomde pure voeding in blik geproduceerd in Duitsland. MeatLove heeft zowel complete gestoomde voedingen alsook zeer handige en aantrekkelijke worstjes voor de training.

De producten worden gemaakt in de Duitse deelstaat Beieren, vlakbij de Oostenrijkse grens. Er worden alleen grondstoffen gebruikt die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Alle ingrediënten worden nauwkeurig gedeclareerd voor 100% transparantie. Alle gebruikte vlees, plantaardige producten en kruiden zijn afkomstig van boerderijen uit de regio. Zo zorgt MeatLove ervoor dat er alleen vers en nooit voorbewerkt vlees wordt gebruikt, afkomstig van kleinschalige regionale slachthuizen en pluimveebedrijven.


Pure lijn voeding - STEAKHOUSE


Classic lijn voeding


Single Care lijn voeding 

De worsten in de Single Care lijn bevatten steeds vlees afkomstig van 1 enkele diersoort en van minder courante eiwitbronnen. Zo zijn ze ook perfect in te zetten als hypoallergene voeding of als eliminatiedieet. 


   Meat & trEAT

Met deze lijn heeft MeatLove een uniek assortiment aan worstjes ontwikkeld speciaal voor de training of als beloning.

De worstjes zijn erg vast van structuur en dus zeer gemakkelijk te portioneren.

FUEL

FUEL is een lijn met voeding en snacks die volledig is afgestemd op speciale behoeften en gebaseerd op het 'paleo' concept.

Paleo is een concept dat wereldwijd op korte tijd erg populair is geworden als gezond voedingsalternatief. Paleo staat voor het 100% natuurlijke, oorspronkelijke eten van de jager-verzamelaar uit het stenen tijdperk. Toegestane voedingsmiddelen zijn precies wat de grotbewoner zou eten. Voedingsmiddelen als vlees, fruit, noten, groenten en kruiden. Granen en overbodige koolhydraten zijn taboe. Hoogwaardige eiwitten en 'goede vetten' zijn de belangrijkste voedingsstoffen in het paleodieet. Noten en hoogwaardige oliën vullen de aanvoer van onverzadigde vetzuren aan. Bessen zijn echte vitaminebommen, als uitstekende bronnen van ijzer en magnesium zijn ze een essentieel onderdeel van het menu van de wolf.

Paleo is dan ook perfect toe te passen als een soorteigen en gezonde voeding voor honden, volledig gemaakt zonder synthetische toevoegingen zoals smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen.

 


Gestoomde voeding in blik - Snack worstjes - Training mini